Wijkindelingen

Onze kerkelijke gemeente is verdeeld in vijf wijken.

Wijk Noordoost bestaat uit:
Binnenroede, Bonkelaar, Buitenroede, Fazantenlaan, Kaar, Kievitstraat, Koningsspil, Korenmolen, Kruirad, Leeuwerikstraat, Lijsterstraat, Merelstraat, Molenpark, Nachtegaalstraat (excl. De Wieken), Stelling, Vanghout, Wiekenas, Windpeluw.

Deze wijk is het werkgebied van ds. A.P. Donker-Kremer.

Wijk Noordwest bestaat uit:
Carry van Bruggenstraat, De Streek (Hooghalen), Eekhoutswijk, Evert Hendriksweg, Grietmanswijk, Hoofdweg, Jonkerswijk, Kanaalweg, Kerklaan, Kon. Julianastraat 1-24, Laaghalerveen, Linthorst Homanweg, Molenwijk, Polakkenweg, Pr. Beatrixstraat 1-24, Pr. Irenestraat, Pr. Margrietstraat, Suermondsweg, W.A.Scholtenweg.

Deze wijk is het werkgebied van ds. A.P. Donker-Kremer.

Wijk Zuidoost bestaat uit:
Jagerspad, Kon. Julianastraat v.a. nr. 25, Nassaustraat, Oranjestraat, Pr. Bernhardstraat, Pr. Clausstraat, Pr. Hendrikstraat, Pr. Mauritsstraat, Pr. Beatrixstraat v.a. nr. 26, Pr. Marijkestraat, Van Veen's park, Zandmeer.

Deze wijk is het werkgebied van ds. G. Olde.

Wijk Zuidwest bestaat uit:
A.M. Sorghstraat, Beukenlaan, Boerenlaan, Bruggewijk, Brugstraat, De Sluiskampen, Drentseweg, Eikenlaan, Elzenlaan, Industrieweg, Kastanjelaan, Kon. Emmastraat, Kon. Wilhelminalaan, Kymmelswijk, Leemdijk, Lindelaan, Rebenscheidtstraat, Rijksweg, 't Noorden, Tramweg, Vaartweg, Veenhoopsweg.

Deze wijk is het werkgebied van ds. G. Olde

Wijk Ouderen is verdeeld over beide predikanten.
Het werkgebied in deze wijk van ds. G.Olde is:
Bakboord, Gangboord excl. de besloten afdeling nr. 6, Stuurboord en Pr. Margrietstraat 'De Meerpaal'.

Het werkgebied in deze wijk van ds. A.P. Donker-Kremer is:
Gangboord 6 (besloten afdeling), Pr. Beatrixstraat 'De Driemaster' en Nachtegaalstraat 'De Wieken'

Enkele gemeenteleden verblijven in instellingen en wooneenheden buiten Smilde
en er is een groep voorkeursleden die woonachtig zijn buiten Smilde en wel lid zijn van onze gemeente zijn.
Deze gemeenteleden zijn evenredig verdeeld onder de beide predikanten.