De zondagmiddag wandeling, samen wandelen

Ingediend door M. Braam op vr, 09/22/2017 - 08:46

Een wandelaar gaat van mens tot mens. Ook dit seizoen willen we weer een tweetal inspirerende wandelingen in de natuur organiseren. We wandelen ca 6 km. Er wordt een onderwerp voorbereidt waarover we al wandelend in steeds wisselende groepjes in gesprek gaan. Bij elke vraag wordt er een nieuw groepje gevormd.
Op deze wijze leer je meerdere personen beter kennen. Het naar elkaar luisteren tijdens het wandelen levert spontane, diepzinnige en soms ook vertrouwelijke gesprekken op. Na afloop praten we nog even na met een drankje en hapje.

Gezellige filmavond

Ingediend door M. Braam op vr, 09/22/2017 - 08:45

Dit jaar willen we voor het eerst een filmavond organiseren. De film zal voor jong en oud geschikt zijn. Doelstelling van deze avond is elkaar ontmoeten en met elkaar een gezellige avond hebben.

De filmavond is op vrijdag 9 februari

Kerkdienst startzondag

Het thema voor deze zondag is PROEF. Iedereen krijgt de gelegenheid om letterlijk te proeven. We staan stil bij hartige hapjes; bij thema's als euthanasie en zelfbeschikking; heel actueel in verband met de vorming van het nieuwe kabinet. Verder proeven we nog verrassende en zoete hapjes.....dat belooft veel.

Startweekend 16 en 17 september

Het programma is als volgt:

Zaterdagavond is er een barbecue voor jong en oud. Dit begint om 18.00 uur. Aansluitend is er een 'spooktocht'.

Zondagmorgen is er een ontbijt voor jong en oud, deze begint om 8.30 uur. Daarna wordt de kerkdienst gehouden.
Na de dienst is er koffiedrinken in Het Kompas met iets lekkers erbij. Dit is gemaakt door gemeenteleden en natuurlijk mag u ook zelf iets meenemen.

Kom allen!
Voor de barbecue kunt u zich opgeven via het formulier in het kerkblad of stuur een mail naar a.blankensteijn@planet.nl

Kerkdiensten 2017

De kerkdiensten voor 2017 zijn bijgewerkt. Je kunt de kerkdiensten raadplegen tot en met 31 december 2017.

Boekenkring

Het afgelopen jaar hebben we met elkaar twee boeken besproken en dit jaar willen we het bij 1 boek houden maar daar drie avonden aan besteden.  Het is het boek:”Reisgenoten, 4 vrouwen op zoek naar God” van Sharon Garlough Brown.

Vier vrouwen met een verschillende achtergrond ontmoeten elkaar in een retraitecentrum, waar ze op zoek gaan naar God en vernieuwing in hun leven. Het is goed om op een ontspannen manier naar aanleiding van een verhaal het geloofsgesprek met elkaar te voeren en elkaar te steunen.

De eerste avond zal woensdag 11 oktober zijn.