Sam’s Kledingactie dit jaar al op zaterdag 13 oktober

Al heel veel jaren werd begin november de kleding opgehaald voor Cordaid Mensen in Nood, maar nu komt de vrachtwagen  al op 13 oktober langs om de gebruikte kleding en textiel, schoenen etc. op te halen en naar het depot in Udenhout te brengen. Daar wordt alles gesorteerd en bekeken wat nog bruikbaar is en wat verkocht gaat worden.

De opbrengsten van de ingezamelde kleding gaan dit jaar naar een project in Centraal Afrika voor het geven van goed onderwijs aan kinderen van 6 tot 14 jaar en in het bijzonder kinderen die hebben geleden onder het geweld. Vaak zijn dit kinderen die terugkeren naar hun geboortegebied, nadat ze gevlucht zijn. Meestal hebben ze al meer dan een jaar geen onderwijs meer kunnen volgen.

Met de opbrengst zorgt Cordaid Mensen in Nood voor goede scholen, schoolmaterialen en biedt hulp aan het onderwijspersoneel.

Help mensen in nood met uw kleding.

Zaterdag 13 oktober 2018

KLEDINGINZAMELING

 

Graag uw kleding, schoeisel, huishoudtextiel en dekens voor 9:00 uur aan de straat te zetten in gesloten plastic zakken of zelf in te leveren bij de familie Blomberg Hoofdweg 64 tussen 9.00 en 12.00 uur.

Meer informatie over sam's kledingactie vindt u op www.samskledingactie.nl en www.menseninnood.nl .