Zingend de zomer in

Zondag 15 juli zal er weer een zangdienst zijn, waar u of jij zelf de liederen kunt opgeven! Dus heb je een lievelingslied of een lied wat je de laatste maanden zo heeft aangesproken en wil je dat met ons delen, van harte welkom!!

Dus geef deze week via mail, facebook of telefoon of zondag 8 juli via het opgavestrookje die je inlevert in de glazen Koepel, aan welk lied jij het liefst zou willen zingen en geef dan ook daarbij het liefst een motivatie.

Ik wil graag voor 10 juli uw keuze voor een lied ontvangen zodat ik nog tijd krijg om een liturgie te maken.

Intrededienst Ds. G. Olde

De kerkenraad is verheugd u te kunnen meedelen dat D.V. 8 juli 2018, ’s middags om 14.30 uur ds. G. Olde in onze Koepelkerk zijn intrede zal doen en bevestigd zal worden als predikant aan onze gemeente.
Voorganger in deze dienst is ds. A. Donker –Kremer en ds. G. Olde zal daarin zelf ook een actieve rol hebben.
Vanwege gasten van ver is ervoor gekozen deze dienst ’s middags te laten plaatsvinden, de ochtenddienst van 9.30 uur komt op die zondag dan te vervallen.
Wij nodigen alle gemeenteleden en andere belangstellenden uit voor deze feestelijke dienst!

Abonneer op