Wijkindelingen

Onze kerkelijke gemeente is verdeeld in vijf wijken.

Wijk Noordoost bestaat uit:
Binnenroede, Bonkelaar, Buitenroede, Fazantenlaan, Kaar, Kievitstraat, Koningsspil, Korenmolen, Kruirad, Leeuwerikstraat, Lijsterstraat, Merelstraat, Molenpark, Nachtegaalstraat (excl. De Wieken), Stelling, Vanghout, Wiekenas, Windpeluw.

Deze wijk is het werkgebied van ds. A.P. Donker-Kremer.

Wijk Noordwest bestaat uit:
Carry van Bruggenstraat, De Streek (Hooghalen), Eekhoutswijk, Evert Hendriksweg, Grietmanswijk, Hoofdweg, Jonkerswijk, Kanaalweg, Kerklaan, Kon. Julianastraat 1-24, Laaghalerveen, Linthorst Homanweg, Molenwijk, Polakkenweg, Pr. Beatrixstraat 1-24, Pr. Irenestraat, Pr. Margrietstraat, Suermondsweg, W.A.Scholtenweg.

Deze wijk is het werkgebied van ds. A.P. Donker-Kremer.

Wijk Zuidoost bestaat uit:
Jagerspad, Kon. Julianastraat v.a. nr. 25, Nassaustraat, Oranjestraat, Pr. Bernhardstraat, Pr. Clausstraat, Pr. Hendrikstraat, Pr. Mauritsstraat, Pr. Beatrixstraat v.a. nr. 26, Pr. Marijkestraat, Van Veen's park, Zandmeer.

Deze wijk is het werkgebied van ds. G. Olde.

Wijk Zuidwest bestaat uit:
A.M. Sorghstraat, Beukenlaan, Boerenlaan, Bruggewijk, Brugstraat, De Sluiskampen, Drentseweg, Eikenlaan, Elzenlaan, Industrieweg, Kastanjelaan, Kon. Emmastraat, Kon. Wilhelminalaan, Kymmelswijk, Leemdijk, Lindelaan, Rebenscheidtstraat, Rijksweg, 't Noorden, Tramweg, Vaartweg, Veenhoopsweg.

Deze wijk is het werkgebied van ds. G. Olde

Wijk Ouderen bestaat uit:
Bakboord, Gangboord, Stuurboord, Nachtegaalstraat 'De Wieken', Pr. Beatrixstraat 'De Driemaster', Pr. Margrietstraat 'De Meerpaal'.

Deze wijk is het werkgebied van ds. G. Olde

Enkele gemeenteleden verblijven in instellingen en wooneenheden buiten Smilde (werkgebied van ds. G. Olde)
en er is een groep voorkeursleden die woonachtig zijn buiten Smilde en wel lid zijn van onze gemeente zijn.