Beamer- en videoteam

Tijdens de kerkdienst worden met beamers de liederen geprojecteerd op een groot scherm.en met twee camera's worden beeldopnames gemaakt voor live-verbinding op internet.
Om dit elke dienst mogelijk te maken zijn er drie teams. Het eerste team zijn de 'bouwers' van de presentatie. In de voorafgaande week krijgen zij van de predikant de orde van dienst toegezonden en vervolgens wordt door hen de presentatie gemaakt met uitgewerkte liederen en teksten.
Het tweede team zijn de 'presentatoren'. Deze mensen zorgen er voor dat in de dienst de presentatie getoond wordt.
Het derde team is het videoteam. Zij verzorgen de opnames van de dienst en het inmixen van de presentatiebeelden, zodat mensen in het Beurtschip live de kerkdiensten kunnen volgen.

Alle drie teams doen hun werk op toerbeurt, de bouwers werken de presentatie uit thuis en de presentator en videobediening gebeurt vanuit de regiehoek in de kerk.

Het team van bouwers bestaat uit:
Henk Jonkers, Sipko de Schiffart, Harry en Trudie Sliep en Netta Braam

Het team van presentatoren bestaat uit:
Henk Jonkers, Wichard Hoekstra, Tom Rispens, Gert Snippe en Meeuwes Braam

Het videoteam bestaat uit:
Harro Boers, Piet Dragt, Gert Hof, Hendri Klein, Koos Oosterkamp en Martijn Braam